Searchmetrics løsninger for byråer

Med Searchmetrics har du et fremragende verktøy for et hvert byrå som ønsker å effektivisere og optimere arbeidsgangen for deres kunder. Med fokus på workflow og oppgavedeling, kan den ansvarlige lederen (Head of SEO) delegere og prioritere innsatsen på tvers av kunder og medarbeidere.

 

Pitch materiale på kort tid

På relativt kort tid, så kan du lage et meget profesjonelt og effektivt pitch materiale, som viser hvor alle kundens huller er. Det er her deres byrå på hver enkelt pitch kan spare mye tid, ved å ha en template, som setter fingeren på de stedene hvor kunden har størst utfordringer.

Suverent overblikk

Få et overblikk over hvordan alle kundene presterer. Med et enkelt oppslag kan du bruke de automatiserte dashbordene til å se samtlige kunders SEO utvikling. Når du har overblikket kan du deretter prioritere innsatsen på byrået.

Forretningsutvikling

Med Searchmetrics kan du enkelt utvikle kunden innenfor PPC, Social og content marketing og du kan sette KPIér på de forskjellige innsatsområdene. Det gir dere en masse å snakke med kunden om og vil være et verdifullt input til deres forretningsutvikling.

Tekniske rapporter

Benytt Searchmetrics til å lave avanserte og dyptgående tekniske rapporter, som kommer med funn som gir kunden verdi. Slutt med at bruke evigheter i Screaming Frog eller andre tidskrevende crawling verktøyer. Her kan dere spare et hav av tid fremover.

Skap et sterkt innhold

«Content is king», og med Searchmetrics intuitive content verktøyer, kan deres byrå levere tekster og innhold som både ranker og selger. Få en plattform som hjelper dere med å skape det ultimate innholdet uansett niche.

Overblikk over Sosiale Medier

Sosiale signaler er vanskelige å manipulerer og derfor får de en større og større betydning for SEO. Men får kundene deres nok delinger på Facebook, Google+ og de andre sosiale nettverkene? Searchmetrics hjelper dere med å skape et overblikk.

Sikker oppgavestyring

Bare trykk på plusstegnet i Searchmetrics, så kan du tilføye og styre oppgaver for hele teamet. Dette gjør det til et naturlig omdreiningspunkt i den daglige driften og teamlederen kan enkelt delegere og følge opp på oppgaver fra kunde til kunde.

Rapportering på 10 min.

Med de riktige malene kan du lage rapporter som både forteller en god historie, og visualiserer det arbeidet dere har laget. De ser gjennomarbeidet og profesjonelle ut, og dere sparer mange timer på manuelt arbeid og kan fokusere mer på storytelling.

Searchmetrics er for de byråer som:

  • Gjerne vil spare tid på manuelle oppgaver
  • Tror på at korrekt data gir dem fordeler
  • Vet at optimerte workflows er veien fremover
  • Prioriterer kundens resultater

Searchmetrics kan hjelpe byråer med ekspertise innenfor online markedsføring som for eksempel:

  • SEO
  • PPC
  • Content marketing
  • Social