Hvordan måler du din suksess? Med effektiv online konkurrentovervåkning, kan du finne ut av hvor du står i forhold til konkurrentene, og om utviklingen går i den riktige retningen – eller om du er ved å bli forbikjørt i det evige kappløpet om de essensielle topplasseringer i Google. Searchmetrics har flere verdifulle funksjoner, hvis du vil holde øye med dine konkurrenters SEO-innsats og sikre, at de ikke forbigår deg utenom at du oppdager det.

Konkurrentovervåkning på den smarte måten

  • SEO Visibilitet for deg selv og dine viktigste konkurrenter
  • Hvor synlig er du i forhold til konkurrentene på de viktigste søkeordene?
  • Hvordan arbeider konkurrentene med linkbuilding og hvordan utvikler de deres linkprofil?
  • Er du bakpå i forhold til sosiale medier?
  • Hvordan ser dine webtekster ut i sammenligning med konkurrentenes?

KonkurrentovervågningKonkurrentovervåkningen er utvilsomt en av de mest verdifulle funksjonene i Searchmetrics. Ikke bare kan du bevare det viktige overblikket, og dermed unngå at en konkurrent kommer inn fra høyre uten at du er oppmerksom på det. Du kan også spare tid og få et forsprang ved å overvåke hvordan konkurrentene dine arbeider med SEO. Mens konkurrentene gjør det største arbeidet og eksperimenterer med forskjellige SEO-initiativer, kan du holde øye med deres aktiviteter og la deg inspirere av de tingene som virker, uten å sløse bort tid på de tingene som ikke gjør det.
Konkurrentovervågning

Kontakt oss i dag, hvis du vil ha innsikt i konkurrentenes SEO arbeid med online konkurrentovervåkning og dermed sikre at du alltid har et forsprang på Google.

»