Lenker er essensielle hvis du vil styrke din posisjon hos søkemaskinene, og med markedets sterkeste SEO tool kan du overvåke dine egne og konkurrentenes backlinks, og dermed følge med på hvordan utviklingen i din linkprofil påvirker din synlighet hos Google.

Styrk din linkbuilding med innsikt i din linkprofil

Linkbuilding er en løpende prosess, som krever mange ressurser. Searchmetrics hjelper deg med å bruke dine linkbuilding-ressurser best mulig, og ikke minst følge med på om din innsats skaper resultater. Innsikten i konkurrentenes linkprofil gjør det samtidig enklere for deg å sikre at du ikke mangler links fra viktige sider, som allerede linker til dine konkurrenter. Det er en genial snarvei i din forskning etter gode muligheter for linkbuilding, noe som vil plassere deg helt foran i det evige kappløpet med konkurrentene om de viktigste plassene i toppen av søkeresultatene.

Searchmetrics sitt linkverktøy gir deg ikke bare et overblikk over linkprofilen din og innsikt i effekten av linkbuildingen din. Overvåkningen av backlinksene dine beskytter deg også mot SEO-angrep med dårlige links, og sørger derfor for at du kan ta rask handling på en skadelig utvikling i din linkprofil.

link-overblik

 

Hvis du vil ha et forsprang til de viktigste konkurrentene dine og arbeide klokt og effektivt med linkbuilding, så er Searchmetrics et uvurderlig verktøy. Kontakt oss i dag og hør mer om hvordan Searchmetrics kan styrke din linkprofil, effektivisere din linkbuilding, og gi deg bedre synlighet på Google.