Skurrer teknikken på siden din? Eller har du tekniske problemer, som forhindrer din side i å nå sitt potensiale i Googles søkeresultater? Alt for mange glemmer, hvor viktig teknikken er hvis Google skal forstå en side, indeksere det korrekt, og gi den beste mulige synligheten. Samtidig legger Google mer og mer vekt på at et side svarer hurtig, sånn at de utålmodige web-brukerne ikke skal vente unødvendig lenge.

Derfor er det helt essensielt at du får styr på din tekniske SEO, hvis du vil være foran konkurrentene på de viktige søkeordene som sikrer nye kunder til butikken. Med Searchmetrics får du muligheten til å gjøre detektivarbeidet selv. Du får en oversikt over dine tekniske utfordringer, og en klar anbefaling over hvilke elementer av teknisk SEO som du bør prioritere høyest, fordi de har det største potensialet for å rykke deg oppover på søkemaskinenes resultatsider.

Står teknikken i veien for dine SEO resultater?

Searchmetrics gir deg et hurtig overblikk over de tekniske utfordringer på din side. Få raskt svar på:

  • Om langsom load speed står i veien for bedre plasseringer
  • Om dere har styr på deres redirects
  • Om dere har 404-fejlsider
  • Hvilke tekniske feil som du skal prioritere høyest

teknisk-optimering

La Searchmetrics overvåke din sides teknikk og kom på forkjøpet, når der oppstår SEO tekniske problemer som krever din oppmerksomhet. En automatisk overvåkning av tekniske problemer sikrer at du kan være proaktiv i forhold til å rette feil, i stedet for å først reagere når teknikken har kostet dere synlighet i Google.

Kontakt oss i dag, hvis du vil se hvordan Searchmetrics kan styrke ditt arbeid med teknisk SEO og alle andre aspekter av SEO-jobben.