Nyhavn

IIH Nordic

IIH Nordic er partner med Searchmetrics og har med denne websiden valgt å lage et selvstendig univers, som kan vise frem de mange mulighetene verktøyet gir.

Vi har sterke SEO- og online kompetanser, og vi er et konsulenthus som rådgiver innenfor online markedsføring. Du kan finne vår webside her: www.iihnordic.no

Vi er spesialister på å få det maksimale ut av en webside, og anser Searchmetrics for å være et utrolig verdifullt verktøy.

Når vi arbeider med optimering av en webside er det mange parametere som spiller inn.

Søkemotoroptimalisering

Hele ideen med å ha en hjemmeside er å kunne nå ut til målgruppen sin med den informasjonen eller de produktene som tilbys. For å nå denne målgruppen kreves det en strukturert og profesjonell SEO strategi, og vedvarende arbeid for å vedlikeholde de verdifulle topplasseringene i søkemaskinene. Hvis man ikke finnes på toppen av søkeresultatene – så finnes man ikke.

En ting er å bli vist på den første siden hos søkeresultatene – En annen ting, det som skaper verdi og forretningsdrift, er at den som søker faktisk klikker på resultatet ditt. For å kunne oppnå det, så er det derfor uhyre viktig å ha gripende tekster som beskriver hva du kan tilby, og hva kunden får ut av ved å velge deg.

Få en GRATIS synlighetsanalyse